GSM&ZO is ontstaan uit het samenvoegen van twee bedrijven. Door het bundelen van onze krachten zijn wij in staat om je op alle vlakken van (mobiele) telecom van dienst te zijn.

Hein:
"In 2004 startte ik met mijn bedrijf GSM Hoogeveen met als specialisatie de in- en verkoop van GSM toestellen en het repareren hiervan."

Peter:
"Al in 1998 zette ik mijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer met GSM Service Zuidwolde. Met dit bedrijf zat ik in de voormalige fotozaak van mijn vader (het huidige pand van GSM&ZO.) Bij mij kon je uitstekend terecht voor de reparatie van je Nokia, Sony (Ericsson), LG, HTC, Samsung, iPhone en daarnaast verkocht ik losse toestellen, zonder abonnement."

Er werd eens gepraat en al gauw vlogen de ideeën over tafel en kwamen we tot de ontdekking dat we elkaar konden versterken, zo is GSM&ZO ontstaan. Door alle kennis die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zijn wij in staat om je goed en onafhankelijk advies te geven bij de keuze van een mobiel abonnement. Daarnaast hebben wij zelf alle expertise in huis voor het repareren van je GSM (smartphone) tegen een scherpe prijs! Een groot voordeel is dat wij een kapot toestel dus niet hoeven op te sturen naar de fabrikant.

Kom eens langs, we helpen je graag!

Hein Drenth & Peter Bunschoten

© 2018 - 2021 GSM & Zo | sitemap | rss